zhanshibanner
  • njaba
    Pandhuan Rendering
  • Interioré
    Pandhuan Rendering
  • 3D
    Pandhuan Animasi
  • Langkah 1. Draft Brainstorming

    Kanggo kompetisi utawa proyek desain konsep, kita bakal menehi draf tampilan kaya sing dituduhake ing ngisor iki.Adhedhasar pengalaman kita, kita bakal menehi sampeyan idea babagan sudut, nada, cahya lan bayangan, lan atmosfer kanggo mbantu sampeyan nemtokake efek pungkasan saben gambar kanthi luwih apik.Proses iki mung cocok kanggo proyek kanthi wektu sing luwih suwe, yen ora, kita bakal ngliwati proses iki

  • Langkah 2. Modeling 3D

    Babagan bagean modeling, nggunakake informasi sing diwenehake, kita nggawe model 3D lan nyetel sawetara sudut pandang sing bisa dipilih.Draf dikirim liwat lan sampeyan kudu konfirmasi struktur, joints, bahan fasad, amba tampilan, hardscape, etc.. Proses iki bola nganti model lan sudhut tampilan kabeh bener.Elinga yen owah-owahan utama ing desain bisa ngasilake biaya tambahan miturut kerumitan.

  • STEP3.Postwork & Pangiriman Akhir

    Postwork kalebu rendering gambar kanthi resolusi dhuwur, retouching ing Photoshop, nambah rincian kayata dalan, trotoar, wong, ijo, mobil, langit, cahya, setelan ruangan, aktivitas, etc. Proses iki bola nganti sampeyan seneng karo pilihan pungkasan. .Sampeyan kudu nampa gambar resolusi dhuwur pungkasan ing resolusi 4K (tampilan interior) utawa 5K (tampilan njaba) tanpa tandha banyu.

  • Langkah 1. Modeling 3D

    Langkah pisanan yaiku nglumpukake ruang kanthi nggawe model 3D perabotan lan dilebokake ing papan sing tepat adhedhasar informasi sing diwenehake.Massing umum minangka cara sing apik kanggo ngerti papan kasebut.Iki uga mbantu kita nemokake sudut kamera sing paling apik kanggo nuduhake ruang klien sampeyan kanthi cahya sing paling apik.Proses iki diulang nganti model lan sudut pandang katon

  • Langkah 2. Bahan & TEKSTUR

    Sawise sudut pandang wis dipilih lan owah-owahan awal digawe kanggo model, kita banjur nerusake kanggo aplikasi werna lan bahan kanggo gambar.Ing wektu iki, kita mbutuhake kabeh pilihan warna lan materi dhisikan kanggo proyek sampeyan.Kita ngerti manawa sampeyan ora yakin babagan iki, mula maneh kanggo tahap iki, kita menehi draf luwih lanjut.Draf pisanan dikirim liwat werna lan bahan dhisikan, saka ing kono sampeyan bisa ngganti iki lan draf luwih dikirim liwat.Proses iki diulang nganti sampeyan seneng karo pilihan pungkasan.

  • STEP 3. LIGHTING, RENDERING & POST

    Sawise warna, bahan, sudut pandang lan model wis disetujoni kanthi lengkap, banjur maju kanggo nggabungake lampu, postwork lan rincian liyane babagan proyek sampeyan.Proses iki diulang nganti sampeyan seneng karo pilihan pungkasan.

  • STEP 4. Pangiriman pungkasan

    Sampeyan kudu nampa gambar / s sing wis rampung kanthi resolusi 4K / 5K.Gambar ing ndhuwur minangka conto render final sing wis rampung.

  • Langkah 1. Storyboard / Path Kamera

    Iki minangka tahapan opsional kanggo proyek skala gedhe ing ngendi kita nggoleki cara paling apik kanggo nampilake produk utawa proyek sampeyan.

    Bebarengan kita nggarap konsep utawa ide utama ing mburi video kasebut.Kanggo luwih ngembangake konsep kita nggunakake storyboards digambar utawa kolase foto.Dheweke menehi pemahaman dhasar babagan wektu, karakter, obyek, kamera, narasi.

    Tujuane yaiku kanggo narik pikiran para pamirsa, nggawe emosi lan swasana.Uga ing tahap iki, kita ngumpulake referensi gambar lan video sing mbantu kita ngirim ide.

  • Langkah 2. 3D MODELING PHASE & CAMERA SETUP

    a.Analisis rencana CAD, bagean, lan liya-liyane kanggo rincian teknis proyek
    b.Nggawe model 3D
    c.Nggawe lingkungan 3D
    d.Setel tata letak pemandangan
    e.Nggawe rincian tambahan lan ndhukung
    f.Temtokake jumlah kamera sing bakal digawe miturut Urutan Animasi sing diwenehake dening klien
    g.Nggawe lan nyetel kamera
    h.Nggawe rigs animasi kamera lan path kanggo script animasi
    i.Setel garis wektu lan durasi njupuk saben kamera
    Wiwit animatik katon sketsa, biasane diiringi referensi swasana ati.

  • LANGKAH 3. KEY FRAMES (TEXTURING, CAHAYA, ADEGAN Lsb.)

    a.Setel tema warna lingkungan, bangunan, eksterior, interior, lan model sing gegandhengan
    b.Tekstur lingkungan lan model 3D
    c.Persiyapan cahya mode dina njaba
    d.Setelan cahya mode interior
    e.Musik latar mburi kanggo animasi
    Spesifikasi rampung utawa conto materi bakal mbantu kita nyepetake.Kita uga nambah vegetasi lan rincian cilik apik menyang pemandangan.

  • LANGKAH 4. RENDERING 3D, MOTION GRAPHICS (TUGAS PARALEL)

    a.Nggawe data output 3D mentah kanggo compositing
    b.Efek visual
    c.Grafik gerak
    d.Transisi

  • LANGKAH 5. POST-PRODUKSI

    a.Data 3D mentah komposit b.Musik latar lan skor latar c.Efek khusus d.Lingkungan e.Animasi f.Pandhu arah g.Transisi h.Ngedit

  • STEP 6. pangiriman

    Video final babagan resolusi sing dibutuhake.8-bit/16-bit warna.format MP4 utawa MOV.

Ninggalake Pesen Panjenengan