00d0b965

'The Line' Keajaiban Anyar kanggo donya

gambar1
MASA DEPAN URIP KUTA
THE LINE minangka revolusi peradaban sing ngutamakake manungsa, nyediakake pengalaman urip ing kutha sing durung ana sadurunge nalika njaga alam sekitar.Iku redefines konsep pembangunan kutha lan apa kutha ing mangsa bakal katon kaya.
gambar2
Ora ana dalan, mobil utawa emisi, bakal nganggo 100% energi sing bisa dianyari lan 95% tanah bakal dilestarekake kanggo alam.Kesehatan lan kesejahteraan masarakat bakal diutamakake tinimbang transportasi lan infrastruktur, ora kaya kutha tradisional.Ambane mung 200 meter, nanging dawane 170 kilometer lan 500 meter saka permukaan laut.
gambar3
THE LINE pungkasane bakal nampung 9 yuta wong lan bakal dibangun kanthi ambane mung 34 kilometer persegi.Iki tegese jejak infrastruktur sing suda, nggawe efisiensi sing ora tau katon sadurunge ing fungsi kutha.Iklim sing cocog kanggo kabeh taun bakal njamin para warga bisa nikmati alam sekitar.Warga uga bakal duwe akses menyang kabeh fasilitas ing limang menit lumaku, saliyane rel kacepetan dhuwur - karo end-to-end transit 20 menit.

"LINE bakal ngatasi tantangan sing diadhepi manungsa ing urip kutha saiki lan bakal menehi cahya babagan cara urip alternatif.Kita ora bisa nglirwakake kahanan urip lan krisis lingkungan sing diadhepi kutha-kutha ing saindenging jagad, lan NEOM dadi sing paling ngarep kanggo menehi solusi anyar lan imajinatif kanggo ngatasi masalah kasebut.NEOM mimpin tim sing paling cerdas ing arsitektur, teknik lan konstruksi kanggo nggawe ide mbangun munggah dadi kasunyatan.
Ingkang Sinuhun
Mohammed bin Salman, Putra Mahkota lan Ketua Dewan Direksi Perusahaan NEOM
gambar4
KUALITAS URIP DUNIA
Ing endi sing paling apik lan paling padhang manggon.Panggonan eksperimen sosial lan ekonomi sing ora ana tandhingane - tanpa polusi lan kacilakan lalu lintas - ditambah karo perawatan kesehatan pencegahan kelas donya, supaya wong bakal urip maneh.
gambar5
A Panggonan kanggo PROTOTIPE USAHA
Dibangun ing sekitar manungsa, dudu teknologi.Kutha kognitif sing prédhiksi lan nanggepi apa sing kita butuhake, dudu cara liya.Urip tanpa gravitasi tegese jejak sing luwih dhuwur bakal nggawe pengalaman manungsa sing luwih sugih, lan kesempatan bisnis anyar.Kira-kira 380.000 proyek bakal digawe ing taun 2030.
gambar6
SOLUSI LINGKUNGAN TO URBANISME
Lingkungan nul mobil kita minangka bagean saka sistem transportasi lestari 100% - kanthi polusi nol lan wektu ngenteni nol.Ngurangi perjalanan bakal nggawe luwih akeh wektu kanggo luang.Ora mbayar biaya kaya asuransi mobil, bahan bakar lan parkir tegese penghasilan sing bisa digunakake kanggo warga.
gambar7
A KOMUNITAS nemokke MASA DEPAN
Logistik perencanaan teknologi canggih lan konstruksi modular bakal ngidini pangiriman THE LINE sing efisien.Lan masyarakat bakal manggon cedhak, lan selaras karo, alam - kang 95% ora kena pengaruh urbanisasi.Kutha taman vertikal kita tegese sampeyan mung rong menit saka alam.
Artikel saka:https://www.neom.com/en-us/regions/theline

Wektu kirim: Jul-28-2022

Ninggalake Pesen Panjenengan