00d0b965

Moxy East Village dening Rockwell Group

Arsitèktur lan studio desain Rockwell Group sing misuwur wis mbukak interior Moxy East Village.Hotel anyar iki minangka kolaborasi katelu Rockwell Group karo merek kasebut sawise Moxy Times Square lan Moxy Chelsea.Dumunung ing sacedhake ajang musik Webster Hall sing misuwur lan mung cedhak karo NYU lan Union Square, Moxy East Village sing anyar iki minangka papan kanggo lingkungan sing sregep lan terus-terusan.

Konsep desain Rockwell Group ngrayakake patina sing sugih ing kutha New York - lapisan sing ditresnani saka macem-macem jaman sing ana ing saben lingkungan utawa malah ing sawijining bangunan.Interioré Moxy East Village duwe pinggiran kutha lan uga nampilake instalasi seni sing dipesen dening akeh seniman kontemporer.Saben lantai mbukak lapisan sing beda ing narasi tetanggan kanggo ngeling-eling kutha lan nggawe rasa panemuan kanggo para tamu.

Rincian Desain

Entrance / Lobi

Nggambarake pinggiran industri ing wilayah kasebut, palet material sing angel ing saindenging lawang mlebu lantai dasar nggawe kesan pertama kanggo para tamu sing teka ing Moxy East Village.Dumunung ing sangisore tingkat dalan, tembok baja Corten ngluwihi saka fasad menyang lobi, dene beton sing mulus ing tangga mlebu ketemu karo baja ireng lan rincian konkrit sing dibentuk ing papan.Dipengaruhi dening peran pusat kutha New York minangka inkubator kanggo adegan kreatif dissident ing taun 1970-an lan 80-an nganti saiki, ruang umum hotel-kalebu lobi, bar grab-and-go Moxy 24 jam, lan lounge— duwe mentahan, dipikir gritty inspirasi dening seni lingkungan lan pemandangan music.Meja check-in dening seniman lokal Michael Sanzone Studio digawe saka obyek sing ditemokake lan kaya barang antik sing digawe tambalan.A tapestry grafis graffiti dening studio basis LIC En Viu ing tembok konco meja check-in bleeds menyang lantai nggawe wayahe surreal kanggo mungkasi tamu ing trek sing.Obah ngubengi hotel, desain Rockwell Group terus kaget lan nyenengake, lift sing ngeterake tamu saka tingkat ngisor menyang kamar tamu tingkat ndhuwur lan rooftop wis dianggep minangka katalis kanggo owah-owahan.Lawang elevator baja sing ireng mbukak kanggo mbukak interior kanthi kaca tanpa wates lan grafis khusus sing katon kalebu emojis, dene tangga gedhe sing mirip karo uwal geni ing New York City ndadékaké tamu menyang restoran hotel.

Little Sister Bar & Lounge (Level C2)

Little Sister Bar kanthi langit-langit barrelvaulted kayu, strip LED nandheske ceruk lan area bar.

Mudhun menyang ruang istirahat sub-cellar, tangga kasebut nampilake mural sing dicet semprotan abstrak dening seniman Apex sing berbasis ing San Francisco lan ndadékaké menyang papan sing ngrujuk sejarah jero New York, wiwit jaman jaya tetanèn.Ruangan cavernous durung intim dirangkul dening langit-langit barrelvaulted kayu-klambi nalika ngudani saka LED nandheske relung lan area bar, ngganti werna kanggo nampung swasana ati lan acara.Ing bar, lampu vintage lan jamuan sing dawa kanthi warna permata nambah kehangatan, nalika tembok pastoral sing ngipi-ngipi menehi pitunjuk babagan masa lalu bucolic New York.Nutul mewah tambahan kalebu watu bar karo tembaga bar mati lan mirrored backbar, lan lelenggahan Beludru abang karo logat kulit embossed ing wilayah VIP.

Sebagean tampilan saka Cavernous nanging intim Little Sister Bar

Restoran Cathédrale (Level C1)

Kamar makan utama telung dhuwur ing Restaurant Cathédrale, tirai sing digantung saka langit-langit bisa ngganti tatanan.

Kelompok2Kelompok3Kelompok4

Ruang industri mentahan restoran kasebut nggawe pemandangan kanggo pesta dekaden sing luar biasa sing disetel ing enfilade bawah tanah.Rockwell Group wis nyusun lingkungan sing diilhami dening Fillmore East, balai konser Bill Graham sing legendaris Lower East Side sing nampilake Doors, Janis Joplin, lan Elton John lan musisi rock pengaruh liyane saka pungkasan taun 1960-an nganti ditutup ing 1971. Konsep desain mbayar. penghormatan kanggo bangunan Fillmore East, sing nggambarake akeh energi lan karakter Desa Timur.Tamu mudhun menyang restoran liwat undhak-undhakan logam dawa sing ngrasa kaya geni ing antarane rong bangunan East Village, kanthi tembok bata lan emas ing sisih siji lan tembok beton ing sisih liyane.Ing undhak-undhakan mbukak surprises mripat-keno lan sak klebatan cepet menyang Restaurant.cahya Marquee mbewarakke ngleboke menyang bar restaurant, kang saldo rincian luxe karo beton mentahan lan lapisan patinaed, menehi tamu pangertèn sing lagi jumangkah bali ing wektu lan dadi / muter bagean / ing sajarah New York.A dawa, staggered bar bunderan watara supaya tamu bisa ndeleng saben liyane lan rendhem munggah atmosfer minangka gantos kanggo looking dhateng backbar a, nalika kanopi nduwur sirah wis layar cahya lan LED pratandha saka misuwur East Village haunts.

Ruang panedhaan utama restoran yaiku papan dhuwur telu kanthi tembok plester sing dilapisi lan nampilake karya seni utama.Rockwell Group ngajak artis Italia Edoardo Tresoldi kanggo kolaborasi ing konsep kanggo instalasi kanggo ruang makan utama restoran.Tresoldi nggawe Fillmore - patung langit-langit bolong logam ngambang sing nggawe dialog karo arsitektur restoran.Patio panedhaan ruangan krasa kaya plataran sing didhelikake kanthi atap sing bisa ditarik lan sistem rangka tembaga sing dihiasi ing tanduran ing tembok mburi menehi ruangan ruangan ruangan ruangan.

Tampilan parsial saka ruang makan utama karo Fillmore - patung langit-langit bolong logam ngambang

Kelompok5

Poster konser saka Fillmore East baris ing tembok lan langit-langit kamar panedhaan pribadi kanggo rasa rock 'n roll immersive.Koridor tumuju kamar jubah lan jedhing nerusake desain edgy restoran kanthi pipa tembaga lan instalasi neon interaktif.

Kelompok6

Tampilan interior lift tamu kanthi kaca tanpa wates lan grafis khusus

Kelompok7

Situs web sumber daya:

https://www.gooood.cn/moxy-east-village-by-rockwell-group.html

Wektu kirim: Dec-16-2021

Ninggalake Pesen Panjenengan