00d0b965

Kompetisi Internasional kanggo Desain Skema Pusat Budaya & Seni Kutha Anyar Jinghe

CDC

(Pusat Seni Budaya Zhuhai-Gambar dening INV)

Jeneng Proyek

Kompetisi Internasional kanggo Desain Skema Pusat Budaya & Seni Kutha Anyar Jinghe

Lokasi Proyek

Jinghe New City, Xixian New Area, Shaanxi Province

Organisasi

tuan rumah

Xixian New Area Jinghe New City Industrial Development Group Co., Ltd.

Penyelenggara

Shaanxi Xixian New Area Jinghe New City Urban Construction Investment Co., Ltd.

panyedhiya layanan Advisory

Pusat R&D Shenzhen Ehow

Kontak

Daisy +86-13312968676 (Wektu Beijing, Senin nganti Jumuah, 9:00-18:00)

Email:competition@ehow.net.cn

Ringkesan Proyek

Proyek Pusat Budaya & Seni Kutha Anyar Jinghe dumunung ing sisih lor Jalan Binhe 1 ing Kutha Anyar Jinghe, sisih wétan Jalan Huanhu, sisih kidul dalan Hubin 4, lan sisih kulon Jinghe 7th Street.Kanthi Jinghe Avenue minangka wates, dipérang dadi plot lor-kidul.Plot ing sisih lor Jinghe Avenue yaiku tanah JG04-32B kanggo Tahap I, lan plot ing sisih kidul yaiku tanah JG04-128 kanggo Tahap II.

Indikator perencanaan tanah Tahap I JG04-32B: Luas tanah sekitar 8802 meter persegi (sekitar 13,20mu), tanah digunakan untuk fasilitas budaya (A2), FAR tentatif 1,3 (desain vertikal membutuhkan 5m di atas tanah sebagai ± 0, papan ing 0-5m dijupuk minangka ruang bawah tanah, ing ngendi parkir, pertahanan udara sipil lan fasilitas liyane ora kalebu ing pitungan FAR, nalika fasilitas komersial lan operasi liyane kalebu ing pitungan FAR), lan kapadhetan bangunan yaiku kurang saka utawa padha karo 40% (diwilang ing elevasi luwih saka 5m, kang ditetepake dening ± 0).Greenage luwih saka utawa padha karo 35%.

Indikator tanah sekitar tanah Tahap I JG04-32B:

Land JG04-32A: Tanah kasebut minangka tanah komersial (B1).Indikator perencanaan ing 0-5m: FAR≤0.7, kepadatan bangunan≤50% (desain vertikal njupuk 5m ing ndhuwur lemah minangka ± 0, spasi ing 0-5m bisa digunakake kanggo parkir, pertahanan udara sipil lan fasilitas liyane, yaiku ora kalebu ing pitungan FAR, nalika fasilitas komersial lan operasi liyane kalebu ing pitungan FAR), greenage≥25%;pratondho planning ndhuwur 5m: FAR≤0.1, greenage≥75%.Umume FAR saka tanah komersial B1 yaiku 1.2.Cadangan kanggo tahap sabanjure bakal dianggep.

Lahan JG04-32C: Lahan kasebut digunakake minangka lahan ijo publik (G1), FAR≤0.1, lan greenage ≥75%.

Indikator perencanaan tanah Tahap II JG04-128: Luas tanah sekitar 12271 meter persegi (sekitar 18,40mu), tanah digunakan untuk fasilitas budaya (A2), FAR tentatif 1,2 (desain vertikal 5m di atas tanah sebagai ± 0, papan ing 0-5m dijupuk minangka ruang lemah, ing ngendi parkir, peralatan lan fasilitas liyane ora kalebu ing pitungan FAR, nalika fasilitas komersial lan operasi liyane kalebu ing pitungan FAR), lan Kapadhetan bangunan kurang saka utawa padha karo 40%.Greenage luwih saka utawa padha karo 35%.

Indikator tanah sekitar tanah Tahap II JG04-128:

Land JG04-127-1: Lahan kasebut digunakake minangka lahan ijo umum (G1), FAR≤0.1, lan greenage≥75%.

Land JG04-127-2: Tanah kasebut digunakake minangka lahan ijo umum (B1).Indikator perencanaan ing 0-5m: FAR≤0.7, kepadatan bangunan≤50% (desain vertikal njupuk 5m ing ndhuwur lemah minangka ± 0, spasi ing 0-5m bisa digunakake kanggo parkir, pertahanan udara sipil lan fasilitas liyane, yaiku ora kalebu ing pitungan FAR, nalika fasilitas komersial lan operasi liyane kalebu ing pitungan FAR), greenage≥25%;pratondho planning ndhuwur 5m: FAR≤0.1, greenage≥75%.

Persyaratan sakabèhé desain:

1. Sambungan lalu lintas telung dimensi saka plot ing sisih lor lan kidul Jinghe Avenue bakal dianggep, kanthi dhuwur sing cetha ora kurang saka 5,5m;

2. Skema kasebut kudu nduweni desain terpadu, kanthi implementasi bertahap;

3. Parameter desain kudu ana ing kahanan perencanaan statutori pungkasan.

Program utama Pusat Budaya & Seni kalebu perpustakaan, pusat budaya & seni, bioskop, musik, tari, pagelaran drama tradisional, drama modern, pameran seni kaligrafi lan lukisan lan fasilitas luang, katering lan rekreasi liyane.

Ruang lingkup desain utama: Ruang lingkup desain utama kompetisi yaiku desain arsitektur lan lanskap saka rong tanah A2 Tahap I JG04-32B lan Tahap II JG04-128.

Ruang lingkup desain konseptual: Kanggo mbangun Pusat Budaya & Seni kanthi sakabehe lan mbentuk hubungan sakabèhé, desain kasebut dibutuhake kanggo menehi usulan konseptual kanggo tanah JG04-32A, JG04-127 lan JG04-32C lan lanskap cross-street. liwat Jinghe Avenue.

cdss

(Peta ruang lingkup penggunaan lahan)

Konten Lomba

Desain skematik Pusat Budaya & Seni Kota Baru Jinghe.Persyaratan desain khusus tundhuk Desain Brief Kompetisi Internasional kanggo Desain Skema Pusat Budaya & Seni Kutha Anyar Jinghe sing bakal dirilis ing tahap kapindho.

Syarat Aplikasi

(1) Ora ana watesan kualifikasi kanggo agensi desain kanggo nglamar kompetisi iki.Agen desain domestik lan internasional kanthi pengalaman desain sing relevan (entitas hukum independen utawa organisasi liyane sing nduweni kemampuan kanggo tanggung jawab sipil kanthi mandiri) bisa nglamar.Aplikasi minangka konsorsium diijini kanggo mbentuk aliansi sing kuat lan kaluwihan pelengkap, kanthi ora luwih saka 2 anggota konsorsium.Kajaba iku, saben anggota konsorsium ora diidini nggawe aplikasi duplikat kanthi dhewe utawa gabung karo konsorsium sing beda karo agensi desain liyane.

(2) Prioritas bakal diwenehake marang lembaga desain sing duwe pengalaman ing proyek bangunan budaya umum, kayata museum, galeri seni, balai pameran, museum sains & teknologi, perpustakaan, galeri budaya lan seni, lsp.

(3) Aplikasi dening individu utawa klompok individu ora ditampa ing kompetisi iki.

(4) Personel desain sing melu kompetisi iki kudu didaftar karo agensi desain sing ngirim aplikasi.

(5) Pelamar menehi dokumen aplikasi prakualifikasi miturut syarat Dokumen Lomba.

(6) Pemohon ngirim dokumen aplikasi prakualifikasi menyang papan sing ditunjuk sadurunge 15:00 tanggal 20 Januari 2022 (wektu Beijing), lan mlebu menyang situs web ing ngisor iki utawa pindai kode QR kanggo mlebu lan ndhaptar informasi sadurunge deadline:

http://hi07552w.mikecrm.com/oqYjaCs

cdsccds

Aturan Kompetisi

Kompetisi iki dipérang dadi rong tahap: tahap 1 - prakualifikasi, tahap 2 - kompetisi desain.

Tahap 1 - prakualifikasi

Host bakal nyiyapake panitia prakualifikasi lan nganakake tinjauan lengkap babagan dokumen aplikasi prakualifikasi sing dikirim dening para pelamar.Konten review kalebu reputasi industri pelamar, kinerja proyek, penghargaan lan tim sing diusulake ing proyek kasebut.Panitia prakualifikasi milih 3 instansi sing dipilih liwat pemungutan suara terbuka (dibuwang babak demi babak) kanggo mlebu tahap kapindho.Ing wektu sing padha, 2 agensi peserta alternatif (kanthi peringkat) dipilih, lan agensi alternatif bakal diganti nalika agensi sing dipilih mundur.

Tahap 2 - kompetisi desain

3 agensi sing dipilih bakal ngirim kiriman sing bener sing cocog karo syarat Desain Brief.Panitia peninjau skema nggunakake metode voting terbuka (penghapusan babak-by-babak) kanggo menehi peringkat telung skema lan menehi saran optimasi ing skema sing paling dhisik.Panggonan pisanan minangka pemenang proyek iki lan bakal dianugerahi kontrak pembangunan proyek sabanjure, lan papan kaloro lan katelu bakal nampa bonus sing cocog.

Jadwal Lomba (Tentatif)

cdsff

Cathetan: Kabeh wektu kasebut yaiku wektu Beijing.Tuan rumah nduweni hak kanggo nyetel jadwal.Ing kasus panyesuaian jadwal, Host bakal ngabari peserta liwat email.

Bonus lan Ragad Pangembangan Desain

Tabel Alokasi Bonus

cdsfsf

Ragad Pangembangan Desain

Watesan ndhuwur biaya pangembangan desain proyek sakteruse yaiku RMB20 yuta (kalebu pajak, kalebu bonus RMB2,60 yuta), lan peserta sing dipilih bakal nggawe kutipan adhedhasar isi karya pangembangan sabanjure.Penyelenggara bakal nggawe negosiasi komersial karo juara pisanan, lan mlebu kontrak pembangunan skema sabanjure adhedhasar asil negosiasi sing nyata, kanthi isi karya kalebu desain skema arsitektur ing wates tanah (tekan tingkat persetujuan konstruksi kanggo skema, ing ngendi desain arsitektur bakal tekan ombone pangembangan desain), kerjasama sajrone tahap desain gambar konstruksi, kerjasama sajrone tahap konstruksi lan karya konsultasi liyane.

9.3 Fees pembangunan desain lan bonus saka kompetisi iki dienggoni ing RMB.Sembarang pajak sing muncul saka biaya sing ditampa bakal ditanggung dening para peserta, lan invoice pambayaran pajak domestik Cina sing nyukupi syarat penyelenggara bakal diwenehake.Formalitas pembayaran sing relevan bakal diproses sawise asil kompetisi diumumake.Cithakan saka kontrak pembangunan proyek sakteruse lan persetujuan pembayaran bonus bakal kasedhiya kanggo peserta shortlisted bebarengan karo Design Brief ing tataran kapindho.

9.4 Yen peserta melu kompetisi iki kanthi jeneng konsorsium, panitia bakal menehi tandha persetujuan pembayaran utawa kontrak karo anggota konsorsium.Yen agensi desain manca ora bisa ngumpulake RMB liwat akun, bisa menehi wewenang entitas legal sing sah lan independen ing China kanggo ngumpulake pembayaran atas jenenge.

9.5 Yen panitia review skema pracaya sing kiriman saka peserta ora ketemu ombone desain lan syarat kompetisi iki, Host ora bakal mbayar bonus utawa ragad ganti rugi desain.

9.6 Peserta kudu nanggung kabeh biaya (kalebu biaya lelungan lan akomodasi) sing ditindakake ing kompetisi iki.

Angsal Bahan

Situs web kanggo pitakon informasi kompetisi:

Situs web Komite Manajemen Shaanxi Xixian New Area Jinghe New City:

http://jhxc.xixianxinqu.gov.cn/

Situs web Xixian New Area Jinghe New City Industrial Development Group Co., Ltd.:

http://www.jhncidg.com/

Situs web kanggo ngundhuh dokumen kompetisi:

Pranala: https://pan.baidu.com/s/1vfISiaLqjII50vqDVcdjZQ

Sandi: jhxc

Link sumber: www.archrace.com

Wektu kirim: Jan-11-2022

Ninggalake Pesen Panjenengan