00d0b965

Desain Hotel kanggo Sensasi Seekers

Miturut Scott Lee Presiden & Principal, SB Architects |06 Februari 2022
warta1
Njupuk Dalan Kurang Lelungan

Perusahaan lelungan mewah mbuktekake apa sing bakal ditindakake para tamu kanggo pengalaman transenden ing alam.Tomat Ireng nawakake layanan sing diarani 'Get Lost' ing ngendi tamu teka ing bandara, tanpa ngerti menyang ngendi dheweke arep lan dicelupake menyang lokasi sing ora dingerteni lan adoh kanggo miwiti ekspedisi panemuan.Iki minangka pengalaman utama kanggo nulungi wong supaya bisa medhot, melu ing wayahe lan nyurung awake dhewe kanggo entuk kepuasan sing apik banget.

Minangka tamu ngidam liyane lan liyane kanggo medhot saka urip saya digital, tujuan sing nggawe tamu nyedhaki alam - lan kabeh pandelengan, swara, lan sensasi sing teka bebarengan karo iku - bakal terus cepet cocog dikarepake.Menyang resort ing ngendi sampeyan entuk pametumu dhewe kanggo nedha bengi saka peternakan situs kasebut, utawa ngalami kebon anggur sing kerja, bisa uga ora narik kawigaten para wisatawan sepuluh taun kepungkur, nanging saiki, sambungan menyang tanah kasebut penting.

Ing salah sawijining proyek saiki ing Forestville, California, kita ngrancang struktur glamping mewah sing ana ing jejere kebon anggur Silver Oak Winery ing Lembah Kali Rusia ing Sonoma County.Nalika tamu ora duwe akses menyang kamar tamu sing dikontrol suhu, desain holistik melu kabeh panca indera, kanthi sambungan sing cedhak karo tanah.

Évolusi iki nyebabake ide kanggo studio anyar sing bakal diluncurake ing taun iki - SB Outside, sing bakal nggawe pengalaman kemewahan, kemewahan, lan keramahan sing ora pati jelas kanggo nyenengake para lelungan sing paling wani.Misi kita yaiku nggawe papan sing sadar lingkungan lan lestari sing nduwe pengaruh positif marang lokal lan komunitas.Kanthi nggawe lingkungan sing nggawe urip ing ruangan ruangan lan nggawe urip njero ruangan luwih cedhak karo kaendahan alam situs, ngidini alam ibu dadi pusat.
warta2
Angles sing ora dikarepke

Pelancong sing pengin sensasi pengin pengalaman sing nyurung wates.Kepiye carane kita terus berkembang kanggo ngrampungake tantangan iki?Mbok menawa kita kudu nggoleki nggunakake sudut anyar lan ora dikarepke ing hotel kanggo nggawe penasaran.

Sumber inspirasi kanggo gagasan iki asalé saka panggonan kaya Montage Big Sky, ing ngendi lumahing spa katon kaya watu sing wis diabstraksi lan diiris saka watu.Penggilingan angled niru ketajaman puncak gunung salju lan cahya cove nyumbangake rasa tenang lan nggambarake interpretasi unik babagan kaendahan alam ing Big Sky.

Tembok non-jejeg ngilangi pikiran saka orientasi ruang kothak sing nambah swara, cahya, lan werna.Pikiran nemu rasa euforia lan dopamin rush saka sing ora pati ngerti.Kamar tamu kanthi langit-langit lan tembok sudut uga bisa nggawe kasunyatan anyar sing nyurung indra lan nggawe rasa panemuan anyar.
pawarta3
Kekuwatan Ambune lan Nggoleki

Tantangan kita minangka desainer yaiku nggawe lingkungan sing luwih sensitif global marang lingkungan sensori kita.Ing kasunyatan, ilmu wis nuduhake yen sistem olfaktori kita intertwined karo bagean otak kita tanggung jawab kanggo memori spasial lan navigasi.

Memori lan mambu sing intrinsik intertwined.Apa sampeyan tau ngalami dejà vu nalika ngrasakake aroma sing akrab sing nggawa sampeyan bali menyang wayahe utawa emosi sing ora dikarepake?Kanggo wong sing seneng lelungan, rasa olfaktori nggawe kenangan sing kuat, lan hotel bisa nggunakake 'scentscaping' minangka bagian saka strategi merek kanggo nggawe hubungan multisensori karo tamu.

W Hotels nggunakake semprotan khas saka kembang lemon, laurel, lan teh ijo kanggo nggawe suasana santai, sing bisa dituku kanggo tamu.Ing mangsa ngarep, ana potensial kanggo hotel kanggo njupuk langkah luwih.Apa yen, nem sasi sawise tekan omah saka lelungan seumur hidup, tamu nampa layang ing kiriman, ditulis ing kertas sing mancaraken ambune hotel, enggal ngeterake tamu bali menyang pengalaman lan nostalgia kanggo bali.

Aku ndeleng masa depan sing cerah kanggo wong sing seneng lelungan - golek adrenalin utawa tujuan sing santai.Rong taun kepungkur wis nandheske kabutuhan industri perhotelan dadi lincah lan adaptasi karo kahanan sing ganti.Solusi desain cerdas sing menehi prioritas pengalaman taktil lan pendekatan sing fokus ing alam sing dipusatake ing unsur sensori bakal menehi inspirasi desain mangsa sing bakal diuji wektu.

"Iki minangka papan ing peta, nanging sing luwih penting iku minangka tujuan ing jiwa sampeyan."Sekolah Urip, Kawicaksanan Gurun.

Gambar Artikel: dening INV_Infinite Vision CG
Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan layanan CGI
info@invcgi.com

Dicetak maneh saka situs web:
https://www.hotelexecutive.com/business_review/7213/hotel-design-for-sensation-seekers

Wektu kirim: Feb-16-2022

Ninggalake Pesen Panjenengan