00d0b965

AUTA GROUP & INV saiki apartemen high-end sing ana ing Adelaide, AU

auta

Ndhuwur Kutha, Nemtokake Pusat Kutha
Auta Presents the Finest Elite Apartment (Adelaide, SA, Australia)

Victoria Tower Adelaide (VTA) dikembangake kanthi bangga dening Auta Group.Auta Group nggawa pengalaman craftmanship & arsitektur 10 taun ing industri real estate Adelaide, berkembang bebarengan karo Adelaide (SA, Australia), Auta ngerti apa sejatine urip ing kutha sing apik iki.Kita ngupayakake ningkatake kualitas urip saben wong Adelaide, entuk nilai komunitas sing luwih dhuwur, lan ngukir estetika unik kutha kanthi arsitektur seni.Victoria Tower Adelaide kanthi tliti nggawe meh 300 set apartemen kualitas dhuwur lan properti komersial 9-tingkat dhuwur, nyetel tingkat kualitas internasional anyar, lan mbukak eksplorasi tanpa wates kanggo urip ing mangsa ngarep.

auta2
auta3
auta4

Kanggo rincian liyane babagan Victoria Tower Apartment, mung ngirim kita email.

Wektu kirim: Sep-13-2021

Ninggalake Pesen Panjenengan