kontak bg

Panyedhiya solusi CG arsitektur kanthi kapercayan & pakurmatan

KENAPA PILIH INV?

Kita minangka salah sawijining perusahaan rendering 3D sing paling apik amarga penting banget babagan syarat pelanggan.Layanan rendering arsitektur 3D kita cepet lan terjangkau.Lan kita wis nyedhiyakake layanan rendering profesional kanggo ewu pelanggan ing saindenging jagad.

INFORMASI APA sing dibutuhake kanggo miwiti?

Informasi babagan proyek sampeyan bisa migunani.Model 3D, file CAD (rencana lantai, elevasi, rencana situs) bakal menehi tandha wiwitan sing apik.Yen sampeyan mung duwe sketsa kasar saka gagasan, utawa rencana lantai sing digambar lan liya-liyane, kita uga bisa ngrampungake.

APA TEGESÉ PROSES KERJA ING BASA INGGRIS?

1.Informasi Koleksi - kita ngumpulake kabeh informasi bab project.Iki uga kalebu Project Briefing ngendi kita netepake arah visual kanggo gambar.Kita uga ngrembug babagan cahya & gaya sing cocog karo lokasi proyek lan target demografi.
2.Camera Angles - kita bakal nyedhiyani 4-6 opsi tampilan kanggo saben gambar bebarengan karo Rekomendasi kita dhewe.Sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo milih sudut sing paling apik kanggo pangembangan sampeyan.
3.Previews & Revisions - sawise kita nampilake pratinjau pisanan, sampeyan bakal duwe 2-3 babak revisi kanggo fine-tune desain lan finalize gambar.

BISA LANGSUNG PROYEK RENDER ARSITEKTUR?

Rendering 3D bisa njupuk saka sawetara dina nganti mung seminggu.Sawetara proyek sing luwih rumit bisa uga butuh wektu luwih suwe.Ayo kita ngerti luwih dhisik yen ana tenggat wektu ing proyek sampeyan supaya kita bisa nindakake sing paling apik supaya cocog karo jadwal sampeyan.

pira regane?

Gumantung saka ukuran, lokasi, lan saluran pemasaran sing dipilih, ana syarat minimal kanggo render 3D, lan anggaran bisa beda-beda.Isi formulir kontak karo sawetara informasi babagan proyek sing bakal teka, lan kita bakal bali menyang ASAP.

Ninggalake Pesen Panjenengan