ABBB

Apa We Do?

Beijing Infinite Vision Technology Co., Ltd. diadegaké ing Beijing, ibukutha China.Kita nguwasani teknologi rendering 3D sing canggih kanggo ngirim gambar, animasi lan realitas virtual sing realistis kanggo proyek budaya lan komersial omah.Perusahaan kita utamane nindakake rendering arsitektur, tampilan multimedia, tampilan animasi, lsp. We are specialized ing visualisasi arsitektur, njupuk orisinalitas inti lan dikarepake pasar minangka panuntun dhumateng, utamané nggunakake grafis komputer lan teknologi gambar kanggo desain visual lan nggawe.Kita duwe akeh profesor teknis lan renderer visual sing canggih.

Budaya Perusahaan

dq

Dadi CG sing diajeni
perusahaan sing mengaruhi donya

ly

Kombinasi seni lan teknologi
punika nguber langgeng kita supaya
kanggo nyedhiyani klien karo
solusi lengkap

zs

Mujudake impen kanggo karyawan lan
nggawe nilai langgeng kanggo masyarakat.

Cakupan Bisnis

xx

Rendering

Gambar isih kanggo nyebut desain
konsep, biasane digunakake ing
kompetisi, penawaran lan
desain ditugasake.

bf

Animasi

Mlaku-mlaku utawa mabur
animasi kanggo ringkesan proyek
situs.Biasane obyek laporan yaiku
pangembang

youtube

Multimedia

Bantuan hakim utawa pangembang
ngerti banget babagan konsep sampeyan
lan gagasan.Kita nggunakake fungsional
diagram ing bagean iki.

Sing Ngadek ake

rn

Mingji Xu
Xu Dheweke bakat ing lukisan wiwit cilik, dheweke wis sinau lukisan kanggo patbelas taun.Dheweke sinau ing Akademi Seni Rupa Lu Xun lan diwulang dening Profesor Zhuang Ziping.Sajrone karyane, dheweke kerja ing perusahaan sing kadhaptar CG domestik ndhuwur, lan dadi manajer senior Silk Road Vision Cabang Beijing sing tanggung jawab kanggo macem-macem kasus landmark.

Tanggung jawab Casev
CITIC Group-China Zun (CITIC TOWER)
Gedung Markas Alibaba-Beijing (Kasil Tawaran)
Swire Properties-Beijing Sanlitun Renovation
Villa Tang Song
Papan Utama G20 Summit Zhuhai
Pelabuhan Bea Cukai Hengqin
Terminal Bandara Anyar Beijing

Rumah Sakit Laos Maso
Prestasi utama Ing 2017, Menang penghargaan industri kanggo Proyek CITIC TOWER Ing 2018, Proyek Rumah Sakit Laos Maso dikonfirmasi lan diapresiasi dening Sekretaris Jenderal Xi Jinping

Ninggalake Pesen Panjenengan